Carpe Diem | Şahinkaya Eğitim Kurumları – Yaşam Kalitesi Semineri
22778
post-template-default,single,single-post,postid-22778,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-1.7.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive

Şahinkaya Eğitim Kurumları – Yaşam Kalitesi Semineri

Uzman Klinik Psikolog Nalan Pulat Gölcüklü, Şahinkaya Eğitim Kurumları Merkez Kampus’ta öğretmenlere ‘Yaşam Kalitesi’ üzerine bir seminer verdi.

Şahinkaya Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Şahinkaya’nın da katıldığı semineri, katılan Öğretmenler keyifle dinledi. Büyük Sahne’de düzenlenen seminerde yaşam kalitemizi yükseltmek için nelere dikkat etmemiz gerektiğini anlatan Gölcüklü sahnede öğretmenlerle birlikte eğlenceli bir çalışma yapmayı da ihmal etmedi. Seminerde yaşam kalitesini arttırmakla birlikte kaygı düzeyini azaltmanın yolları, kaygının nedenleri, yaşam kalitesinin boyutları ve ruh sağlığı hakkında da konuşan Uzman Klinik Psikolog Nalan Pulat Gölcüklü, günlük hayatta olumsuz düşüncelerle başa çıkabilmek için önerilerde bulundu. Keyifli geçen seminer öğretmenlerden ve diğer katılımcılardan tam not aldı.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.